Vinko Šebrek, počasni član Fotokluba Čakovec

urucenje_povelje_vinku_sebrekuČakovec, 22. 11. 2016.
Veoma nam je drago što smo našem prvom i zasad jedinom počasnom članu g. Šebreku uručili povelju o njegovom članstvu. U njegovome domu u Brežicama, u Sloveniji povelju mu je uručio Davor Dolenčić.

Podsjetimo, g. Šebrek svoje je počasno članstvo zaslužio nesebičnim pomaganjem našem klubu u prvim danima njegovog postojanja, svojim savjetima, pomoći u promoviranju kluba, žiriranjem izložaba i recenzijom naše prve knjige.

Na svemu ovome mu još jednom srdačno zahvaljujemo i želimo mu još mnogo fotografskih događaja i naravno, dobro zdravlje u godinama koje dolaze!

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.