Petar Sabol izlaže u Sloveniji

U petak, 22. travnja 2016. Petar Sabol predstavio se slovenskoj publici izložbom “Vodomar” u gradu Negova u nedavno otvorenoj međunarodnoj galeriji FIAP-a. Izložba je postavljena do 15. kolovoza 2016. i može se razgledati svaki radni dan od 10  do 17 sati. Predgovor izložbi napisao je Davor Žerjav i možete ga pročitati OVDJE.

Osim Sabola u istoj galeriji izlaže još troje uglednih autora: Zora Plešnar (retrospektiva), Štefi P. Borko (“Sinergije”) i Laszlo Juhasz (“Refleksije”). Četiri izložbe otvorio je Ivo Borko, predsjednik Fotosaveza Slovenije i inicijator otvaranja FIAP-ovog centra u Sloveniji.

IMG_8622

IMG_8610 IMG_8655 IMG_8660 IMG_8676 IMG_8692

Comments

comments


About Davor Žerjav

Davor Žerjav je član Fotokluba Čakovec od 2009., zaljubljenik u fotografiju, autor knjiga "Promišljati fotografski", "Kôd fotografske slike", "LICA" i "Kreativna makrofotografija" te pokretač Edukativne biblioteke Fotokluba Čakovec i biblioteke Fotomonografije Fotokluba Čakovec. U klubu u suradnji s kolegom Sinišom Ludašem - Pixinom vodi radionicu Portretna fotografija, s kolegom Davorinom Manceom vodi radionicu Praktična reklamna fotografija, i Ljetnu školu fotografije za djecu. Bavi se studijskom i portretnom fotografijom. http://davorzerjav.from.hr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.