Prva samostalna izložba Davora Žerjava

LICA_pozivnica

Dana 18. ožujka 2016. u 19 sati u Galeriji Scheier u Čakovcu otvara se prva samostalna izložba Davora Žerjava koja označava završetak projekta LICA.

Između svibnja 2013. i prosinca 2015. Žerjav je snimio 501 portret od kojih u velikom formatu izlaže 25 portreta, a u malim formatima sve fotografije s projekta. Predgovor za izložbu napisao je Max Juhasz. Izložba će biti otvorena za posjetitelje svakog dana do 1. travnja od 17 do 19 sati.

U projektu su osim Fotokluba Čakovec sudjelovali TICM i SOHO-bar (kao partneri projekta), te Međimurska županija, Grad Čakovec, ACT – Autonomni centar Čakovec, Platforma za Društveni centar Čakovec, Fotografija – udruga za fotografsku i vizualnu kulturu, Ministarstvo kulture RH, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i Zaklada Kultura nova (kao sponzori).

Na izložbi je moguće nabaviti i primjerak novoizašle fotomonografije LICA s 86 reproduciranih portreta iz projekta.

Comments

comments


About Davor Žerjav

Davor Žerjav je član Fotokluba Čakovec od 2009., zaljubljenik u fotografiju, autor knjiga "Promišljati fotografski", "Kôd fotografske slike", "LICA" i "Kreativna makrofotografija" te pokretač Edukativne biblioteke Fotokluba Čakovec i biblioteke Fotomonografije Fotokluba Čakovec. U klubu u suradnji s kolegom Sinišom Ludašem - Pixinom vodi radionicu Portretna fotografija, s kolegom Davorinom Manceom vodi radionicu Praktična reklamna fotografija, i Ljetnu školu fotografije za djecu. Bavi se studijskom i portretnom fotografijom. http://davorzerjav.from.hr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.