Otvorena izložba Ivana Šardija “Prodaja sjećanja”

izložba_1
U prepunoj zgradi Scheier, u utorak, 10.2. 2015. otvorena je prva samostalna izložba člana Fotokluba Čakovec Ivana Šardija, kao kraj uspješnog projekta u kojem je svaki dan stvorio jednu crno bijelu fotografiju koju je onda objavio na svom profilu na društvenoj mreži.

izložba_2
Specifičnost ove izložbe je čak 365 fotografija koje su izložene kronološkim redom kako su i nastajale, prateći autorove životne zgode i nezgode. Izložbu su otvorili dopredsjednik fotokluba Davorin Mance i recenzent izložbe Davor Žerjav.

izložba_3
Izložba će biti postavljena do 20. veljače i moći će se pogledati svakodnevno od 9-11 te od 19-21h.
Fotografije: Branko Filipić – Foto Buki.

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.