Završila “Ljetna škola fotografije” za djecu od 10 do 18 godina

DSCF3715_webUpravo je završila “Ljetna škola fotografije” za djecu od 10 do 18 godina starosti  u organizaciji Fotokluba Čakovec. Škola je održana pod vodstvom Davora Žerjava i Davorina Mancea u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje u Čakovcu i to u trajanju od pet dana (od 1. do 5. rujna). Radionice je pohađalo ukupno dvadeset i četvero djece.

Polaznici su se u školi upoznali s osnovama fotografije u tehničkom i umjetničkom aspektu. Kroz interakciju i druženje s voditeljima i ostalim polaznicima izgrađivali su samopouzdanje te stekli osnovno iskustvo u ophođenju s ljudima kroz fotografiranje portreta i s prirodom fotografirajući pejzaže. Osim portreta i pejzaža fotografirali su se i predmeti, arhitektura i pokret.
Projekt podupire i sufinancira Međimurska županija.

DSCF3829_web

DSCF3720_web

DSCF3867a_web

Comments

comments


About Davor Žerjav

Davor Žerjav je član Fotokluba Čakovec od 2009., zaljubljenik u fotografiju, autor knjiga "Promišljati fotografski", "Kôd fotografske slike", "LICA" i "Kreativna makrofotografija" te pokretač Edukativne biblioteke Fotokluba Čakovec i biblioteke Fotomonografije Fotokluba Čakovec. U klubu u suradnji s kolegom Sinišom Ludašem - Pixinom vodi radionicu Portretna fotografija, s kolegom Davorinom Manceom vodi radionicu Praktična reklamna fotografija, i Ljetnu školu fotografije za djecu. Bavi se studijskom i portretnom fotografijom. http://davorzerjav.from.hr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.