Najavljujemo proljetni termin radionica “Osnove digitalne fotografije”!

odf_fkck_webOve godine s radionicama osnova digitalne fotografije krećemo već od subote 1. ožujka! Radi se o četiri termina od po dva sata, od 16 do 18h.
Radionice se održavaju uz podršku TICa, na adresi Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec (bivša vojarna). Na radionicama pokrivamo osnovne fotografije i najčešće motive (portreti, fotografiranje grupa, pejzaži, arhitektura), ali se dotičemo i naprednijih tehnika. Sve to uz više praktičnog rada a manje suhoparnog nabrajanja.  Grupa je ograničena na 15 polaznika, a minimalan potreban broj prijavljenih je 7. Cijena radionice je 300,00 kn, prijavite se ovdje. Nešto više o radionici pogledajte ovdje.

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.