Božićni fotografski natječaj

Čakovec, 1. prosinca 2013.

Fotoklub Čakovec organizira nagradnu igru  u kojoj možete osvojiti jedan primjerak knjige “Promišljati fotografski”!

Slijede pravila natječaja:

Božićni fotografski natječaj: Osvojite knjigu „Promišljati fotografski“!

1.ORGANIZATOR

Organizator Božićnog natječaja je udruga Fotoklub Čakovec.

2.SUDIONICI

Natječaju mogu pristupiti svi fotografi amateri ili profesionalci koji imaju prebivalište na području Republike Hrvatske uz uvjet da nisu članovi Fotokluba Čakovec.

3.OSOBINE FOTOGRAFIJA

Prihvaća se samo jedna fotografija u digitalnom formatu dimenzija 1000 piksela po dužoj stranici rezolucije 72 DPI-a. U obzir dolazi fotografija u boji ili crno-bijela fotografija. Primaju se isključivo .jpg (.jpeg) formati.
Svaki autor može sudjelovati samo sa jednom fotografijom. Autor koji u prijavi pošalje više od jedne fotografije bit će diskvalificiran. Autor svojom prijavom na natječaj jamči da je prijavljena fotografija njegov autorski rad, a ne fotografija ukradena drugom autoru. Ukoliko žiri posumnja u krađu fotografije, kontaktirat će autora i od njega zatražiti dokaz o autorstvu i u slučaju otkrivanja krađe autorskog djela diskvalificirati ga iz natječaja.
Tema je slobodna.

4.PRIJAVA I SLANJE FOTOGRAFIJA NA NATJEČAJ

Fotografiju je potrebno poslati na mail nagradna_igra@fotoklub-cakovec.hr
U mailu je obavezno navesti ime i prezime autora i punu adresu na koju ćemo u slučaju pobjede poslati knjigu kojom nagrađujemo najuspješnijeg autora.
Fotografiju je potrebno imenovati na sljedeći način: ime_prezime_naziv_fotografije.jpg
Prijave se šalju zaključno s nedjeljom 15. 12. 2013.
Rezultati natječaja objavljuju se 18. 12. 2013. u večernjim satima na web stranicama Fotokluba Čakovec. Bit će objavljeno samo 10 najboljih fotografija uključujući i nagrađenu fotografiju.

5.KORIŠTENJE FOTOGRAFIJA

Prihvaćanjem ovih uvjeta sudionici ovlašćuju organizatora da, bez posebne naknade, odabrane fotografije prikaže na web stranici Fotokluba Čakovec te na facebook profilu Fotokluba Čakovec. Sve korištene fotografije bit će potpisane.

6.ŽIRI

Peteročlani žiri natječaja čine urednici knjige „Promišljati fotografski“ Davor Dolenčić, Filip Lučin, Davorin Mance i Petar „Grozni“ Kovač te autor knjige Davor Žerjav.

7.NAGRADA

Žiri će od svih pristiglih fotografija odabrati jednu fotografiju čijeg će autora nagraditi knjigom „Promišljati fotografski“. Organizator se obvezuje o vlastitom trošku nagradu poslati poštom na prijavljenu adresu autora.

Svi sudionici natječaja mogu do 6. 1. 2014. naručiti knjigu “Promišljati fotografski” po sniženoj cijeni od 120 kn.

8.KONTAKT
nagradna_igra@fotoklub-cakovec.hr

Organizacijski odbor Božićnog fotografskog natječaja Fotokluba Čakovec

Comments

comments


About Davor Žerjav

Davor Žerjav je član Fotokluba Čakovec od 2009., zaljubljenik u fotografiju, autor knjiga "Promišljati fotografski", "Kôd fotografske slike", "LICA" i "Kreativna makrofotografija" te pokretač Edukativne biblioteke Fotokluba Čakovec i biblioteke Fotomonografije Fotokluba Čakovec. U klubu u suradnji s kolegom Sinišom Ludašem - Pixinom vodi radionicu Portretna fotografija, s kolegom Davorinom Manceom vodi radionicu Praktična reklamna fotografija, i Ljetnu školu fotografije za djecu. Bavi se studijskom i portretnom fotografijom. http://davorzerjav.from.hr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.