Radionica Zeleni vir– kanjon Vražji prolaz

Dan održavanja radionice se bliži, do sada smo u pejzažnoj kuharici pokrili sve lokacije iz radionice osim kanjona Vražji prolaz. To ćemo s nekoliko kadrova danas ispraviti.

DSC_1416

Kanjon iako ne predug, nudi mnogo dobrih motiva. Korištenjem širokokutnog objektiva na gornjoj fotografiji dobila se dobra perspektiva dubine, s linijom vodiljom mostića, te malim slapićem ispod njih.

DSC_1406

Petneastak, možda i više metara ispod huči potok. U prednjem planu razlistalo se zelenilo, a u daljini se naziru mostići koji nas vode od prednjeg do zadnjeg plana ove fotografije.

DSC_1387

Na nekoliko mjesta može se spustiti u samo dno kanjona i zagaziti u potok Jasle. Što naravno nudi mogućnost fotografiranja kaskada, vode koja teče oko stijena stvarajući brzace i vrtloge.

Sve ovo i mnogo više moći ćete vijdeti, fotografirati i naučiti na radionici koju organiziramo za vas!
Saznajte više o radionici!

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.