Radionica reklamne fotografije na Danima kreativnih tehnologija

Radionica se sastojala od teoretskog i praktičnog dijela.

Davor Žerjav (član Fotokluba Čakovec) za međimurske je poduzetnike 2. listopada održao dvosatnu radionicu s temom “Reklamna fotografija”. Radionica je organizirana u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje u sklopu Dana kreativnih tehnologija. Iako reklamna fotografija nije pretežita okupacija članova Fotokluba Čakovec, ona jest predmet njihovog interesa jer čini važan segment fotografije općenito. Radionica je popraćena velikim zanimanjem i željom da se proširi i nastavi. Na Youtubu možete pregledati i reportažu o događaju koju je napravila Srce TV.

Osim radionice, Fotoklub se predstavio sa svoje dvije posljednje skupne izložbe koje su prezentirane na interaktivnom touch-screenu pomoću jedne od najsuvremenijih aplikacija za izradu interaktivnih sadržaja VENTUZ u suradnji s tvrtkom Qmini. Prezentaciju je programirao i dizajnirao Tibor Kozjak. U suradnji s TIC-om Fotoklub će u skoro vrijeme opremiti prostore zgrada fotografijama velikih formata kako bi oplemenio poslovne prostore i potaknuo na kreativnost.

Poduzetnicima je prezentirana knjiga “Promišljati fotografski” i rad Fotokluba Čakovec

Na praktičnom dijelu demonstrirane su situacije i problemi s kojima se susreću reklamni fotografi te načini rješavanja problema.

Comments

comments


About Davor Žerjav

Davor Žerjav je član Fotokluba Čakovec od 2009., zaljubljenik u fotografiju, autor knjiga "Promišljati fotografski", "Kôd fotografske slike", "LICA" i "Kreativna makrofotografija" te pokretač Edukativne biblioteke Fotokluba Čakovec i biblioteke Fotomonografije Fotokluba Čakovec. U klubu u suradnji s kolegom Sinišom Ludašem - Pixinom vodi radionicu Portretna fotografija, s kolegom Davorinom Manceom vodi radionicu Praktična reklamna fotografija, i Ljetnu školu fotografije za djecu. Bavi se studijskom i portretnom fotografijom. http://davorzerjav.from.hr/

One comment:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.