Autor tjedna, Goran Kovačić

Nakon (po)duže pauze nastavljamo sa predstavljanjem naših članova u serijalu “Svaki tjedan, autor jedan”.  Danas je na redu prošle godine pridošli Goran Kovačić.

 Predstavi se ukratko, tko si, Što si, gdje si i što radiš.

Goran Kovačić,rođen 1984 g. u Čakovcu,električar po struci i od tog živim, suprug, otac trenutno samo moje male slatkice Ree a na putu je i drugo 🙂

34

Fotografija? Zašto, kako, od kad, kuda i kamo dalje?

Fotografija; prvenstveno hobi, moj način opuštanja nakon napornog radnog tjedna. Ozbiljnije se bavim fotografijom od 2007 g. kad sam i kupio prvi dslr aparat koji me je fascinirao svojim mogučnostima i kvalitetom fotki. Prije tog je bilo samo okidanje s ekipom po feštama nekim kompaktićima… Prvenstveno fotkam pejzaže, makro ali nisu mi ni portreti strani.
Kuda i kamo dalje? Vrijeme bude pokazalo svoje, za sada samo u mislima uživanje i opuštanje u prirodi s aparatom u ruci.

35

Zlatni zalazak- fotka okinuta tjekom ljetnog zalaska, jednim pogledom na crkvu bilo mi je jasno da to moram zabilježit, jer nebo je bas bilo čarobno a i travke u prednjem planu nekako su mi podigle sveukupni dojam prizora.

31

Logarska dolina – fotka je ja mislim klasika tog prizora, ali jednostavno morao sam i ja imati svoj primjerak. 🙂

32

Zimska bajka – mislim, kad imaš takav prizor pred sobom tko nebi okinuo, vani temperatura -10, nebo čarobno daje kontrast, toplinu hladnoći i podize cijelu atmosferu.

33

Let it snow – zima, snijeg, većina ostaje kod kuće i gleda kroz prozor taj divan prizora a ja lutam okolo i bilježim ih 🙂

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.