Rezultati Božićnog fotografskog natječaja Fotokluba Čakovec

Na Božićni fotografski natječaj Fotokluba Čakovec ukupno je prijavljeno 86 autora s područja Republike Hrvatske. Žiri u sastavu Davor Dolenčić, Davorin Mance, Filip Lučin, Petar “Grozni” Kovač i Davor Žerjav odabrao je deset najboljih fotografskih uradaka i predstavlja ih bez rangiranja. Među tih deset radova predstavljamo i pobjednički rad Borisa Hlebeca: “Želja”. Hlebec je osvojio vrijednu nagradu, knjigu “Promišljati fotografski” koja će mu ovih dana poštom stići na adresu. Svim sudionicima natječaja zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo im još mnogo fotografskog promišljanja i kreativnosti u novoj 2012. godini. Fotoklub Čakovec nudi svim sudionicima natječaja priliku da knjigu umjesto po 150 kuna kupe po cijeni od 120 kuna + 15 kn poštarine. Knjigu naručite ovdje. Pri naručivanju napomenite da ste bili sudionik natječaja.

Nagradu je osvojio autor Boris Hlebec s fotografijom “Želja”
Aleksandar Tomulić “Man in black”
Zvonko Radičanin: “Ljubav na kotačima”
Snježana Bratanović: ” Postoji prošlost-postoji budućnost”
Neda Rački: “Put za nigdje”
Mario Radaković: “Znatiželjni”
Juraj Vidoni: “Klet”
Goran Vurušić: “Kretnje”
Amela Mesarić: “Ambijentalni portret”
Valentina Bunić: “Ishodište”

Fotoklub Čakovec zahvaljuje svim sudionicima natječaja.

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

2 comments:

  1. Srdačne čestitke autorima čije su fotografije odabrane.Njima, svima, vama, te ostalim natjecateljima i ljubiteljima fotografije želim sve najbolje u Novoj 2012. godini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.