Izlet u Istru!

Čakovec, 30. listopad.
Nakon uspješno provedenog projekta Međunarodne suradnje fotoklubova triju država, nastavljamo proširivati suradnju sa domaćim klubovima. Jučerašnji izlet u Istru gdje su nas ugostili članovi FK Poreč te FK Sv. Lovreč protekao je u ugodnom raspoloženju uz obilazak zanimljivih lokacija. Izlet smo započeli šetnjom uz porečku rivu i uži centar grada, a nakon toga smo u Sv. Lovreču imali originalno i zanimljivo upoznavanje sa znamenitostima i poviješću Sv. Lovreča. Nezaobilazne lokacije za posjet u Istri su prekrasni gradovi Grožnjan i Motovun, pa smo naravno i mi uz kratku fotošetnju obišli ulice obaju gradova. Izlet smo završili uz zajedničko druženje i tradicionalnu istarsku hranu u jednom od lokalnih rastorana.

Uspostavila su se nova prijateljstva koja obećavaju novu odličnu suradnju. Na proljeće ekipa Istrijana dolazi kod nas u Međimurje!
T: Fotoklub Čakovec, F: Davor Dolenčić.

 

Comments

comments


About Filip Lučin

Fotografijom se aktivno bavim od 2007. g. Pejzažna fotografija mi je strast i zadovoljstvo, a usto volim dijeliti znanje koje stječem na terenu, prateći literaturu i druge fotografe. Član sam fotokluba od samih početaka. Tajnik kluba od 2009. Također sam jedan od predavača na radionicama Osnova digitalne fotografije, te na pejzažnim radionicama. Do sad sam sudjelovao u više skupnih izložaba te sam imao samostalnu izložbu "Četiri godišnja doba" u Gimnaziji Čakovec. Član uredništva u knjigama u izdanju fotokluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.